Kahvenize Bunları Ekleyerek Karın Yağlarınızı Eritebilirsiniz

Yaşam

Read 8860 times.

Sabah uyanır uyanmaz bir fincan kahve üzerinizdeki mahmurluğu atarak güne enerjik başlamanızı sağlar.Kahveyi aşırı tüketmediğiniz sürece kalp içinde koruyucudur. Metabolizmanızı hızlandırarak kilo vermenizi kolaylaştırır. Şeker ve süt eklenerek içilen kahve kilo aldırabildiği gibi, aşırı tüketilmediği sürece sade kahvenin zararı yoktur.

Fazla yağlarınızdan şikayetçiyseniz kahve içmeyi de çok sevmiyorsanız birkaç bardak sade kahve içerek alıştırma yapabilirsiniz. Sade kahvenize eklediğiniz hindistan cevizi, bir miktar tarçın ve bal kahvenizi daha lezzetli yapabileceği gibi metabolizmanızı da hızlandırarak kilo vermenizi de kolaylaştıracaktır. Tarçın şeker moleküllerini hızlı bir şekilde yaktığı için serbest şekerlerin yağa dönüşmesini engeller. Vücutta depolanmayan hindistan cevizi yağı karaciğere giderek yağ yakımında rol oynar. Kimyasal kaynaklı şeker içermeyen bal kahvenizi tatlandırdığı gibi vücudunuzda yağa dönüşmeyerek enerji kaynağı olarak kullanılır. Aynı zamanda içeriğindeki doğal besin maddeleri de doğanın bize hediyesidir.

Hazırlanışı Bir çay kaşığı tarçın, Bir çay kaşığı kakao, Yarım su bardağı bal, Bir su bardağından biraz az hindistan cevizi yağı Malzemeleri karıştırarak homojen hale getiriyoruz. Sabahları kahvenize tercihiniz göre 1 yada 2 çay kaşığı ekliyorsunuz. Bu kadar basit. Afiyet olsun.

Comment