Kötü Kolesterolü ve Eklem Ağrısını Yok Etti

Yaşam

Read 12926 times.

Şöhretimizde hiperkolesterolemi ve romatoid artrit gibi gidişatları olan insanların rakamı çoğalmıştır ve ne yazık ki yükselmeye devam etmektedir. Hem yüksek kolesterolünüzü düşürün hem de sızınızı bu natürel şurup ile eksiltin. Arterlerinizdeki çok fazla kolesterol ve bedeninizdeki enflamatuvar süreçlerindeki balanssızlıklar hayat niteliğinizi ehemmiyetli miktarda etkileyen koşullardır. Hiperkolesterolemi ve romatoid artrit gibi gidişatları olan insanların rakamı ne yazık ki gün geçtikçe çoğalmaya devam etmektedir.

Her fertte şartlar değişik büyürken, en ehemmiyetli şey şudur ki, insanlar meseleler ciddileşene kadar onları genellikle görmezden gelmektedir. Bu sebeple kendinize iyi bakmak, bazı sıhhatli alışkanlıklar edinmek ve bu şartları önlemek ve rehabilitasyon etmenize dayanakçı olmak için natürel rehabilitasyonlara müracaat etmek iyi bir fikirdir. Bugün, hem kardiyovasküler hem de eklem sıhhati için çok yararlı bileşenlere sahip bu ev üretimi şurubun tasvirini sizinle paylaşmak istiyoruz. Haydi ona bir şans tanıyın!Kolesterolü ve eklem enflamasyonunu eksiltmek için ev üretimi şurup Yapacağımız natürel şurup alttaki sıhhatli malzemelerden oluşacak: Sarımsak Limon BalBu üç bileşen, size enerji verir ve bedeniniz için harikulade antioksidanlar sağlar.Sarımsaktaki kükürt bileşikleri, atardamarlarınızı arınmaya dayanakçı olan damar genişletmeye ve detoks tesirine sahiptir. Bu, hipertansiyon ve makûs kolesterol LDL birikimi gibi meseleleri hakimiyet etmek için ehemmiyetlidir.Bu şurup, kan dolaşımını destekleyen vitamin ve minerallere de sahiptir. Böylece, hücresel oksijenasyonu optimize eder ve hür radikallerin negatif tesirlerini azaltır.Aynı zamanda eklem sızısı olan insanlar için çok verimli olan eforlu bir anti-enflamatuvar tesire sahiptir.

Diğer maddelerle beraber beslenmenize sarımsağı ilave ettiğinizde, kıkırdak ve bağlarınızı kuvvetlendirirsiniz, bu da erken çökme veya yaralanma tehlikesini azaltır. Aslında sarımsak, antibiyotik ve mantar önleyici bileşiklerinden dolayı, bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmede ve bulaşıcı casuslara karşı bağışıklık tepkinizi artırmada büyük bir yardımcıdır. Aslında bal, limon ve sarımsağın hepsinde, kronik hastalıkların önlenmesi için ehemmiyetli olan kan pH’ının tertip edilmesine dayanakçı olan dikkate bedel alkalileştirici bir tesir vardır. Her ne kadar yüksek kolesterol veya eklem sızısı için mucize bir rehabilitasyon olmasa da, bu şurubu günlük olarak harcamak bedeninizin onları hakimiyet altında yakalamak için kullandığı operasyonları desteklemektedir.Nasıl yapacağız? Bu ev üretimi şurubu yaptığınızda, besleyici özelliklerinin bozulmaması için 0 organik malzemeleri kullanmaya çalışın.

Özellikle balın niteliğini hakimiyet etmek ehemmiyetlidir, zira bazı bütçeye uygun bal çeşitleri arıtılmış edilmiş şekerle yapılır ve natürelindeki müthiş gıda kıymetini taşımaz. Bunları usumuzda meblağken bir sonraki adımımız ise şurubu yapmak. Malzemeler 1 kadeh organik bal 335 g 12 diş ham sarımsak 2 adet limonun suyu İhtiyacınız olanlar Cam kavanoz Havan ve tokmak Tahta kaşık Hazırlanışı Cam kavanozu suda kaynatarak steril edin ve arınıldıktan sonra bir kadeh balı koyun. Sarımsak dişlerini soyun ve havanda dövün veya sarımsak öğütücü kullanın. Kıvamlı bir sarımsak hamuru elde ettikten sonra bunu tahta kaşıkla balın içine karıştırın. Sonra, iki adet limonu sıkın ve suyunu sarımsak ve bal karışımına ilave edin. Kavanozu kapatın ve 48 saat süresince serin, karanlık bir yerde beklemesine izin verin. Önerilen zamandan sonra kullanıma hazır olacaktır.

Nasıl harcayacağız? Kolesterol seviyelerini hakimiyet etmek için, her öğünden evvel bu şuruptan bir yemek kaşığı alın. Eklem sızısı ya da irin için, kahvaltı evveli aç karnına bir yemek kaşığı alıp öğle yemeğinden sonra tekerrür edin. Koruyucu bir usul olarak kullanmak için, bu karışımdan her sabah kahvaltıdan evvel aç karnına bir yemek kaşığı tüketin. İsterseniz, şurubu yarım kadeh ılık suya karıştırarak boğazınızdan daha basit geçmesini sağlayabilirsiniz. Tavsiye edilen ölçüden fazla harcamaktan kaçının; aksi halde ters tesir yaratacaktır. Bunu yapmaya hazır mısınız? En sevdiğiniz marketten veya aktardan bu malzemeleri alın ve sıhhatiniz için şahane olan bu şurubun tadını çıkarın. Tesirlerini aniden görmeye başlamazsınız fakat zaman geçtikçe sıhhatiniz üzerinde pozitif bir farklılık göreceksiniz.

Comment