Her kadının bilmesi gereken 7 belirtisi

Yaşam

Read 8552 times.

Kızlarda ölüm sebebi olabilecek servikal malign gelişim zaman içinde ne zaman olağanüstü olursa olsun restore edilebilir. Bu tür bir hastalık için en geniş şekilde tanımlanmış neden, insan papilloma kontaminasyonu (HPV) ile hastalıktır. Belirli HPV tipleri, zararlı hücrelerin hızlı bir şekilde yayılma hızına sahiptir. Servikal habis patlamasının göstergelerinin aşırı derecede kendine zarar vermemesi gerçeğine rağmen, her durumda, bir hastalık belirtisi olabilecek herhangi bir ilerlemeyi sürdürmeniz gerekir. Onları gördüğünüz vesilede uzmanınızla görüşün.İçinde tam boyutta drenaj nedeniyle malign artışta kırılganlık ek olarak gerçekleşebilir. Kendinizi yorgun hissettiğiniz ve darbenizin standart yükte hız kesmesi tehdidinde, ayrıca zayıf olduğunuz anlamına da gelebilir. Düzensiz fırlatma Serviksin içindeki malign büyümenin uzaması sırasında, uterus bölücünün hücreleri bozulmaya başlar ve bu da sulu bir sıvı haline gelir.

Genital moller Kapıların içinde veya dışında genital mollerin varlığı, v-ajinanın s-erviks hastalığını oluşturma yüzdelerini oluşturan HPV kontaminasyonundan kaynaklanmaktadır. Acı veya ölmek Bu tür rahatsızlıkların hücreleri ra-him kitlesinde gelişir ve büyür ve kuruluğunu durdurabilir, bayan rahatsızlık hisseder ve zayıf bir ölümün olasılığı vardır. Bununla birlikte, adet döngüsü arasında meydana gelen herhangi bir tahliyenin nedenini keşfetmeniz gerekir.Çiş ile ilgili sorunlar Genişletilmiş serviks, mesanede ve böbreklerde ağırlık oluşturur, bu da çişin zor dökülmesini içerir. Daha sonra, zahmetli işemek, işkence veya idrar hastalıkları gelir.

Bacaklarda acı, kalça veya sırt Malign boom hücrelerinin yayılmasından dolayı genişletilmiş serviks, iç organları ve damarları iter. Bu nedenle, sert işeme ve bacağın işkence yapmasına ve azalmış bacakların şişmesine neden olur.

Ağırlık azaltma Muazzam çeşitlilikteki tümörlerin açlıkta azalmasına neden oluyor. Kilo kaybının açık ve oldukça zaman alması durumunda, uzmanınızla birlikte konuşun.

Comment